fbpx
header-este-crearea-website-ului

ESTE CREAREA WEBSITE-ULUI PRIORITATEA NUMĂRUL 1?

Ca să începem cu o explicație a titlului, indiferent de modul în care funcționează afacerea ta, website-ul reprezintă un factor esențial pentru aceasta! În continuarea acestui articol vom dezvolta și argumentele care susțin asta.

 

Un website este un activ

Un website poate fi creat și folosit după bunul plac, nimeni nu-ți poate impune să schimbi ceva la el sau să-l administrezi într-un anume mod. Mai mult decât atât, website-ul iți aduce venituri! El lucrează non stop. 24 ore din 24, 7 zile din 7. Și deține în permanență toate datele sau informațiile pe care tu vrei să le aibă. Închipuie-ți cu cât ar fi nevoie să plătești un angajat că să facă asta.

 

Un website devine o nouă modalitate de contactCreare-website-ploiesti-hd

Orice material publicitar pe care îl vei distribui în mediul online sau offline trebuie să conțină și un link către website-ul afacerii tale. Lumea nu caută serviciul sau produsul tău exact în momentul în care are nevoie de el. Unii prospectează, alții pur și simplu se informează din curiozitate.

Dar în momentul în care vor avea nevoie să cumpere, faptul că deja știau site-ul, se va dovedi un avantaj competitiv.

 

 

Un website poate înlocui cu succes o locație fizică

Cât costă în mod normal un spațiu comercial, într-o lună? Fără să dăm cifre, pentru că pot varia, putem enumera chiria, cheltuielile cu amenajarea spațiului, cheltuielile cu întreținerea spațiului și deja am depășit cu mult costurile lunare ale administrării website-ului.

Deci prin comparație, în loc să ai cheltuieli lunare, vei avea economii. Lunare!

 

Nu te baza doar pe Social Media

Chiar dacă Social Media crește exponențial în fiecare an, în ultima perioadă administratorii rețelelor sociale se simt coplesiți de traficul de informații. Acum caută modalități să ușureze platformele, care au devenit suprapopulate cu conținut. Vezi exemplul Facebook: In ultimii ani a început să își schimbe focusul și algoritmii, cu scopul de a oferi platformei un aspect mai curat și mai personal.

Pe lângă asta, publicul tău țintă nu se află non stop pe Social Media. Iar atunci când vrei să cauți o firmă pentru a verifica oferta acesteia sau pentru a o contacta, primul instinct rămâne în continuare să deschizi Google și să cauți acolo. Nu Facebook, nu Instagram și în nici un caz Snapchat sau TikTok.

Social Media trebuie folosită pentru comunicarea cu publicul într-un regim mai puțin formal. Piatra de temelie online a oricărei afaceri va rămâne website-ul.

 

Website-ul este o carte de vizită mai complexă. Mult mai complexă!

 

Blog_eloquence-marketing-ploiesti

Un website face prima impresie

Un potențial client care abia descoperă site-ul companiei tale, este influențat în proporție foarte mare de ce găsește acolo. Contează atât din punct de vedere estetic, dar și din punct de vedere al informației prezentate. Dacă pe site va scrie că angajații noștri ie foarte buni pe ceea facem…. Nu te aștepta ca website-ul să aducă prea mulți clienți de valoare.

Pe lângă asta, orice potențial client se așteaptă să găsească online firma pe care o caută. Mică, mare, medie, trebuie să existe pe net. În momentul în care caută, dar nu găsește… Povestea se cam încheie. Drept urmare, putem concluziona că pentru a putea face o primă impresie bună, este imperativ necesar ca un website să existe, deci să fie creat.

 

Lumea s-a mutat deja în online. Experiențele noastre au devenit un mix între online și offline. De-a lungul timpului, am avut discuții cu proprietari de afaceri care au considerat că prezența fizică este de ajuns pentru afacerea lor. Peste ~2 ani de la momentul discuției, acele afaceri s-au închis. Lipsa unui website a permis competiției să-și atribuie cotă de piață din online, pe care ulterior să o crească și să triumfe.

 

Procesul creării unui website

De exemplu, la noi totul începe cu o analiză a afacerii tale, pentru a afla valorile, misiunea și viziunea afacerii tale. Plecând de aici, schițăm obiectivul, iar ulterior trecem la crearea website-ului.