fbpx
header-cu-ce-te-ajuta-mentenanta-proactiva

CU CE TE AJUTĂ MENTENANŢA PROACTIVĂ?

Odată cu promovarea acestui serviciu, au început să apară și întrebările. La ce e bun? Cu ce mă ajută pe mine în mod direct? De ce să aleg acest serviciu? Pe lângă răspunsurile individuale, am decis că e cazul să scriem un articol în care să vorbim pe larg despre asta.

 

CE ESTE MENTENANȚA PROACTIVĂ?

Serviciul de Mentenanță Proactivă este varianta mult mai avansată a pachetului clasic de administrare website. Varianta evoluată. Am creat acest pachet bazându-ne pe nevoile clienților noștri. Nevoile pe care știu cu toții că le au, dar cel mai important, nevoile pe care ei nu știu că le au și care le afectează website-ul.

Astfel, am început de la elemente de bază cum ar fi hosting-ul și domeniul.ro. Acestea sunt absolut vitale pentru orice website, majoritatea clienților știu că au nevoie de ele și că implică un cost lunar sau anual. Așa că am decis să începem cu ele. Să le facem elemente de bază și în pachetul de Mentenanță Proactivă. Cunoaștem importanța locației unui server de hosting, așa că toate site-urile sunt găzduite intern. De acum, cele mai bune servicii de hosting nu mai sunt doar în vestul Europei, ci și în România.

 

Administrare-website-ploiesti-eloquenceMONITORIZAREA WEBSITE-ULUI

Am continuat dezvoltarea pachetului cu următorul nivel din punct de vedere al importanței: Website-ul să fie mereu disponibil pentru vizitatori și pentru clienți.

Ştim că ai și alte chestii de făcut și nu poți sta să verifici mereu website-ul. De asta am decis să includem în pachetul de Mentenanță Proactivă și monitorizarea UpTime-ului.

Astfel noi vom ști în termen de câteva minute dacă un website a încetat să mai fie funcțional. Vom remedia situația înainte ca orice vizitator sau client să fie afectat de asta. Practic, nu mai e nevoie să fii paznicul propriului website. Vom avea noi grijă de tot!

 

RAPOARTE DE ACTIVITATE

E normal să vrei să știi ce se întâmplă pe website-ul tău. Câți vizitatori ai, de unde vin sau cât timp petrec pe site. Dar căutarea acestor informații te costă timp. Timp în care ai putea să lucrezi la dezvoltarea afacerii. De aceea am inclus în pachetul de Mentenanță Proactivă și rapoartele de activitate.

Vei primi pe email un raport lunar, săptămânal sau chiar zilnic, care va include statisticile website-ului tău. Pe lângă asta, primești un link propriu, unde poți intra ori de câte ori ai nevoie să verifici statisticile website-ului.

 

ACTUALIZAREA WEBSITE-ULUI

administrare-website-ploiesti

Administrarea website-ului presupune și actualizări periodice. Și e normal să nu ai cunoștințele sau timpul necesar să faci asta. Sau să ai alte priorități pentru afacere. Dar asta nu înseamnă că website-ul trebuie să fie neglijat. În pachetul de Mentenanță Proactivă am inclus și 3 ore de administrare.

Asta înseamnă că ne ocupăm noi de tot ce înseamnă actualizări sau modificări necesare, în limita a trei ore pe lună. Dacă cumva e nevoie de mai mult de 3 ore, avem încă o veste bună. Odată cu contractul de Mentenanță Proactivă, primești și 40% reducere la orele suplimentare de lucru!

Pe lângă asta, noi verificăm periodic, în mod proactiv, funcționalitatea website-ului, ca să fim siguri că funcționează întotdeauna în parametri optimi.

 

PROTECȚIA WEBSITE-ULUI

Conform Techrepublic.com, un website este atacat, în medie, de 56 de ori pe zi. În data de 8 Iulie 2019, au fost raportate 18 933 349 de atacuri, la nivel global. Iar atacatorii nu sunt oameni care stau noaptea și încearcă să-ți ghicească parolele. Ci scripturi programate să ruleze non stop.

“Dar firma mea e mică, nu are de ce să fie atacat website-ul”, ai putea spune. Ei bine, s-ar putea să fie interesant să afli că nu contează absolut deloc mărimea firmei sau a website-ului. Majoritatea atacurilor nu vizează firma sau website-ul atacat. Doar se folosesc de ele pentru tentative de phishing sau pentru atacuri majore, coordonate simultan. Dar asta nu înseamnă că un atac este mai puțin nociv.

În pachetul de Mentenanță Proactivă am inclus Protecția împotriva atacurilor generice (SQL Injection, Cross Site Scripting, Malicious Upload, Directory Traversal, Local File Inclusion, External Entity Expansion), a atacurilor Brute Force și Protecția Extinsă PHP.

Pe lângă toate avantajele enumerate până acum, în cadrul unui pachet de Mentenanță Proactivă ai incluse și:

  • Administrarea conturilor de email;
  • Back-up săptămânal al website-ului;
  • Suport tehnic atât pentru website cât și pentru email.

Tot ce ai nevoie astfel încât să fii liber să faci ceea ce-ți place. Să te poți concentra pe aspectele care necesită atenția ta. De crearea website-ului și administrarea ulterioară, ne ocupăm noi. Trebuie doar să ne contactezi.